Настани

Нашите следни настани

Прабарај настан по град

III Меѓународна конференција: Градиме мостови во образованието на возрасни 2017


Date: Wednesday, October 25, 2017 - 10:00 to Thursday, October 26, 2017 - 17:00
Hotel Holiday Inn
Address:
Hotel Holiday Inn Skopje

Најава: Денови на доживотно учење 2015


Date: Thursday, November 5, 2015 - 11:30
Конгресен центар, Скопски саем
Address:
Конгресен центар, Скопски саем Скопје

IX Андрагошка Регионална Академија во југо - источна Европа, Размена на експерти за невработеност и образование за возрасни


Date: Monday, September 28, 2015 - 09:00 to Thursday, October 1, 2015 - 09:00
Хотел Подгорица
Address:
Хотел Подгорица Подгорица

III. Меѓународен Андрагошки Симпозиум „Осигурување квалитет во образованието на возрасни“


Date: Thursday, May 28, 2015 - 10:30 to Friday, May 29, 2015 - 18:30
Задар
Address:
Задар

Curriculum GlobALE Обука III


Date: Friday, May 29, 2015 - 10:15 to Saturday, May 30, 2015 - 18:15
Охрид
Address:
Охрид

Размена на експерти помеѓу Косово и Македонија


Date: Wednesday, December 17, 2014 - 17:30 to Friday, December 19, 2014 - 17:30
Приштина
Address:
Приштина

Curriculum GlobALE тренинг II


Date: Saturday, December 13, 2014 - 09:30 to Sunday, December 14, 2014 - 14:00
Address:
Битола